Wednesday, 14 September 2011

Penantian yang amat merindukan...

story nie jadi ary jumaat 9september2011 aritu..tapi saye bawu nk cite..lambat or cepat nak story saye punya pasal la..saye punya blog..saye punya cite..so saya punya suka la..kao kisah ape????

  malam tu..my Guard sayang merangkap owang yang saye sayang nie ada open house dekat mane tah..so ptg tu die da bagitawu kite nak p open house tu..okeyla..

   saye nie punyala tggu mesej dari die.kot2 die nak gtawu die nk pegi da nak gerak ke..tapi? xde pon..selalunye die nak p mana2 sekalipon die nak p kije or balik kije mesti die mesej kat saye..tapi malam tu xde pon??ermmm..excited sgt2...tapi..xpela..myb die lupe kat saye untuk sementara je kan..sbar ye 'fatin amira'

   jam hampir2 pukul10pm..terderingla phone saye dengan bunyi mesej lagu aisyteru berdering2..saye pon baca la mesej tu..msej tu tertulis mcamnie..

 "syg abg dekat open house nie..nanti da balik abg call sayang"

ak pon jwb dalam hati je..'okey' tapi xreply lagi mesej kat die..bukan xnak reply.tapi geram n sakit ati sgt2...so.setelah beberapa minit da berlalu..saye pon replyla.."okey" itu sahaja tanpa ada ayat laen..nampak macam ayat geram or marah x??????

  bile jam da pukul12..,mata nie ngantuk sgt2..tapi tetap xley pejam..xtawula nape...hati nie nak tggu die balik..nak tggu die call..sehinggakan xlena saye dibuatnye..Hati nie rindu yang teramat sangt2...

   sampai jam dkt2 kul130AM..sampaila mesej die..die ckp die da sampai umah..tapi die xcall pon saye..yb ngantuk sangat kot..saye call die tapi xterjawab..mak ii..p mana pulak..xkan tdo kot,,kejapnye..


   akhirnye..saye mengalah sebab saye da tawu dia tdo..ermm sedih btol sebab xdpt bual n dgr suara die sebelom tdo.tapi nak wat camne..sabojela...


   "abang..nak tawu x..sayang rindu sangat dekat abang waktu tu..saye terlalu rndu sgt2..mata xleh pejam..tapi xpela.." lepas ne abangg jgn wat camtu da ea..promise ea ngan sayang....




   

No comments:

Post a Comment