Wednesday, 31 August 2011

SeLamat Hari Raya....

selamat hary raye aidilfitri..maaf zahir dan batin...arinie hari yg ke2 kite raya ye..xbesla..demam melanda..ape pon xseronok..my.G plak kat selatan nun..jauh sangat2 ler nak kite..aduhai...rindunye  dekat awak my.G...


awak..nanti awak datang sini ea jumpa saye..saye rindu sangat2 dekat awak...

Sunday, 28 August 2011

raYe wIth my new life....

thaNks yer my.Guard sebab awak idup saye da kembali pulih..
seBab awak juak iduo saye ceria seperti sediakala......
sebaB awak..pintu ati saye da jumpa kunci mangga..
semuanye sebab awak my.Guard sayang...
time kasih sgt2 sebab awak datang dalam hidup saye..

tak saBar rasanya nak raye dengan awak..mesti bahagia kan bile dapat raye dengan awak..
dan akan lebih bahagia bile dapat dekat dan sambut raye dengan awak..bahagianye saye..heppynye awak...
tapela...walaupun awak dekat selatan sane.. .saye dekat utara sini..hati kite tetap dekat kan..
sedekat sekarang..xsabar nak jumpe aak lagi..xsabar nak salam dengan awak..nak mintak maaf dekat awak untuk bulan syawal nie...

sayang..even kite jauh skalipun..saye tetap akan mintak maaf dekat awak...sabar ea...

Monday, 15 August 2011

saLAm PerKENaLan WitH mY.GuarD

                    taNGGaL 5JunE2011..

da Lame da..tAPi ak teTap nAk citer gak..tariKh ni La..tarikh keRamat perKEnalan antara aku Dgn my.Guard sayang tawu..hehe..Best kan dapat BerkeNALan dgn kwn BAru... :)...

   sekitar jam1Olebey la..TetiBe lagu Wali BaND berkumandang...ak P0n G ler usya..sapa la yg call ak an...waahh..no xkenal..erm..hati berbisik.."sape PuLAk yg CaLL nie" ..nak xnk ak pon g Ler angkt...

    bla..bla..bla..bla...bla........


  seTelah ditemuramah..BersUai-keNaL dGn die..teRAmatlaH peramah la pulak my.Guard sayang nie..kiTowang POn jadik mesrA2 aLam gitu..ceeewaahhhh..time 2 ak plak dok masak nasi ats dapur..nk kasi cipat masak sbb owang kt umah da xsabar2 nak makan...
  
   smbil2 tgn dok tgk2 nasi..smbil2 mulot dok potpet dgn owang yg bawu kite kenal nie...ati nie jadik epy pulak..yela myb dpt kenaL dgn owang peramah mcm die an...>BesTnyee<..

  die pon..maK iii..bnyak btol mulotnye..dok potpEt..jaadik ustaz a-m-r- pulak an..duk kasi tazkirah percuma dkt ak..hermmm....tapi ad bestnye jugak an dlm die dok bertazkirah tue..terubat jgak untuk ak senyum kembali..

    heheh.tapi die xtawu...
                                               tHaNKs ye my.GUaRd sAyaNg....

   
     
 
     
   

    


muLa nak BERjinAk

Hye..ak baru nak berjinak2 dengan blog
semuanye sebab ak tgk blog2 yg sesempoi nie kann...ase menarik..tertarik..kau memang da bomb la blog...hehehe....

aKu harap..kowaang suka la ea dengan coretan2 yg bakal aku tulis..dan bakal aku luahkan....

Sunday, 14 August 2011

my GuaRd sAyAng

nanti kite lakarkan kisah kite dengan my guard sayang okey..wait ye...